DJEČJI VRTIĆ ZVJEZDICA

Pedagoški pristup – Stručni tim Dječjeg vrtića Zvjezdica vjeruje da je važan humanistički pristup u odgoju djeteta, ravnopravni odnos pun poštovanja te slušanje djetetovih potreba. Naše grupe su male, do 10 polaznika, pa je moguć individualan pristup.

Želimo u djeci pobuditi zanimanje za stjecanje znanja, nečim neopipljivim i navidljivim, ali zato neotuđivim i vrednijim od svega materijalnog. Svi naši odgajatelji su mlade visoko obrazovane osobe, bogate opće kulture i posjeduju višegodišnje pedagoško iskustvo u Hrvatskoj ili inozemstvu. Jedan od preduvjeta je i perfektno znanje engleskog jezika te ili posjeduju međunarodno priznate cetifikate ili su izvorni govornici. Mnogi od njih govore i po nekoliko drugih stranih jezika.

Program – S obzirom na porijeklo djece našeg vrtića koja su različitih nacionalnosti i iz različitih kultura,osmislili smo program koji potiče dječji intelektualni i društveni razvoj te već u najranijoj dobi daje temelje za stjecanje visoke razine opće kulture.

Naš kurikulum, osim uobičajenog za predškolsku dob, djeci nudi svjetsku povijest, povijest glazbe i umjetnosti, zemljopis, osnove informatičkih znanja i mnoge druge teme.

Sve je prilagođeno dobi djeteta i izvodi se kroz projekte, interaktivne vježbe i različite aktivnosti. Nastava se izvodi isključivo na engleskom jeziku.

Važne informacije:

Radno vrijeme – od 8:00 do 17:00 sati. Za više informacija nazovite +385 1 2422 356, +385 98 481124 ili nam se obratite na E-mail: kindergarten@cas.hr

Prijavite se sada