[]
1 Step 1
YOUTH ENGLISH CLUB PRISTUPNICA
YEC JUNIOR MEMBER:
Dob: od 1. do 8. razreda OŠ (uz suglasnost roditelja/skrbnika)Iznos: 4.750,00 kn (nepovratni dio 350 kn + 10 obroka od 440 kn)

POPUSTI: - stari članovi 5%- obiteljski popust 10% za jednog člana- jednokratna uplata cjelokupne članarine 5%* popusti nisu kumulativni

Svojim članovima nudi:- besplatno članstvo i posudbu knjiga u knjižnici HAD-a- pristup stručno vođenim radionicama konverzacije, čitanja i pisanja na engleskom jeziku (cca 130 sati)- pripreme za ‘Cambridge Young Learners Exam’ ispite
Osobni podaci člana (Molimo Vas, popunite obrazac u potpunosti):
Ime i prezime djeteta:
Datum rođenja
OIB djeteta
Naziv škole / razred:
Adresa:
Imena roditelja:
Telefon:
OIB roditelja
Mobitel:
Zaposlen kod:
ODABERITE LOKACIJU:
ODABERITE TERMIN (ne garantiramo odabrani termin):
uto-čet:
pon-sri:
PLATIT ĆU:

PRAVILNIK O PONAŠANJU

Kako bi osigurali kvalitetniji i učinkovitiji program za Vaše dijete, a koji bi se odvijao u kreativnoj i pozitivnoj atmosferi odlučili smo pojasniti neka pravila ponašanja.

VERBALNO UPOZORENJE - Ukoliko se polaznik loše ili nepristojno ponaša te time remeti mir voditelj/ica će ga verbalno upozoriti da takvo ponašanje nije primjereno te da će nastavi li se tako ponašati dobiti ukor.  Kada polaznik svojim neprimjerenim ponašanjem i dalje remeti normalni tijek programa te time oduzima kvalitetno vrijeme ostalim polaznicima voditelj će mu dati ukor sa sljedećim posljedicama:

UKOR 1 – roditelji će biti obaviješteni telefonski i pismeno o razlozima za dobivanje ukora te biti zamoljeni da porazgovaraju sa djetetom kako bi se taj problem riješio.

UKOR 2 – roditelji će biti obaviješteni telefonski i pismeno da će polaznik biti udaljen iz programa na tjedan dana. Također, roditelji će biti pozvani na sastanak s voditeljem i direktorom programa kako bi zajednički riješili problem.

UKOR 3 – Ovim ukorom polaznik/ica će biti TRAJNO udaljeni iz programa, roditelji će biti obaviješteni telefonski i pismeno te biti obavezni platiti ostatak godišnje članarine u roku od 14 dana od stupanja na snagu ovog UKORA.

VAŽNA NAPOMENA:Polaznik koji dobije jednu od gore navedenih mjera NEĆE samostalno biti poslan kući bez prethodnog odobrenja roditelja.Namjera gore navedenih mjera je da osiguramo kvalitetan program za SVE polaznike programa. Hvala na razumijevanju.

SUGLASNOST O FOTOGRAFIRANJU

Tijekom izvođenja programa članovi YEC/SEC-a bit će fotografirani, a fotografije će se koristiti isključivo u svrhu promicanja YEC/SEC-a u sklopu Hrvatsko-američkog društva. Snimljene fotografije bit će objavljivane samo na internetskoj stranici HAD-a, promotivnim uradcima i na likovnim plakatima koje djeca izrađuju.Svojim potpisom, roditelj ili skrbnik člana YEC/SEC-a mlađeg od 18 godina, izjavljuje da je suglasan s navedenim. Želim da moje dijete postane član Youth English Cluba kao Junior Member. Pristajem na sve ponuđene uvjete te se obavezujem da ću uplatiti sve rate članarine na vrijeme. Ukoliko se polaznik/ca ne bude pridržavao/la uvjeta kluba ili na vrijeme ne uplati sve dugove prestaje biti članom YEC-a.
Obvezno polje

Petrova 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska, Tel. +385 1 2422 343 Fax. +385 1 2422 347, E-mail: msoucie@cas.hr http://www.cas.hr

Vaše članstvo bit će aktivirano trenutkom uplate godišnje članarine. Molimo Vas da kontaktirate naš ured oko detalja uplate. Hvala.

Previous
Next